Hoe werkt het? - Wat is jouw telefoon waard?
21480
page-template-default,page,page-id-21480,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.2.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
STAP 1

KIES JE BESTE DEAL

Kies de opkoper met de beste deal voor jou telefoon toestel.

Vergelijk de verschillende opkopers met elkaar. Kijk niet naar hoogste bod maar raden aan om dit eerst naar de verkoop voorwaarden – kijk bijvoorbeeld naar hoe risico van de verzending hoe snel je geld hebt. Kijk dan vervolgens naar de geld dat wordt geboden voor je telefoon(s).

STAP 2

VERKOOP EN ZEND JE TELEFOON

Nu heb je de deal hebt gevonden die bij jou past. De volgende stap is je mobiele telefoon registreren en je persoonlijke gegevens opgeven zodat jij je euro’s kunt ontvangen. Voer jouw persoonlijke gegevens op de website van de opkoper die je hebt gekozen. Je ontvangt een bevestiging en een check. Je wilt natuurlijk wel je geld snel ontvangen. Verzend daarom snel je toestel en wacht op je geld.

Geïnteresseerd wat er met toetel gebeurt en wil hier meer over te weten? Onder aan deze pagina kan je een video vinden.  Een medewerker van ReCell legt hierin hoe recycleproces er bij hun eruit ziet.

STAP 3

ONTVANG JE GELD

Van harte gefeliciteerd met verkopen van telefoon en veel plezier met je geld. Vergeet niet over watismijntelefoonwaard.nl te vertellen aan je vrienden, famillie en collega’s!

Neem kijkje achter de schermen bij ReCell. Een opkoper al jaren actief is.