Over ons - Wat is jouw telefoon waard?
18859
page-template-default,page,page-id-18859,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.2.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
Over ons

Veel consumenten hebben “oude” mobiele telefoons in een lade liggen. De waarde hiervan ligt tussen de tientallen tot honderden keiharde euro’s; het enige wat zij hoeven te doen is “oude” mobiele telefoons bij de opkopers zien te krijgen in ruil daarvoor krijgen zij keiharde euro’s voor hun niet meer gebruikte mobiele telefoons.

 

Er zijn vele verschillende websites in Nederland waar je je mobiele telefoon kunt inruilen voor keiharde euro’s. Dit grote aanbod van opkopers maakt voor de degene die hun mobiele telefoon willen inruilen vaak onoverzichtelijk. Het vergelijken van opkopers kostte veel tijd en energie. Zo ook voor de oprichter van watismijntlefoonwaard.nl en besloot hieraan wat te doen! watismijntelefoonwaard.nl is er van overtuigd wanneer deze inruil markt overzichtelijker wordt gemaakt voor de consument er meer “oude mobiele telefoon gaan worden ingeruild.

 

watismijntelefoonwaard.nl is de enige en eerste platform wat overzichtelijkheid schept in deze inruilmarkt. Niet alleen de inruil waarde is namelijk van belang ook de vele inruil voorwaarden en andere kleine letters worden uit gepluisd.