Staat je merk er niet tussen? - Wat is jouw telefoon waard?
22113
page-template-default,page,page-id-22113,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.2.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
IK HEB EEN ANDER MERK

Geen Apple of Samsung

Heb je geen Apple iPhone of Samsung Galaxy maar een ander merk en wilt wel weten waar je beste deal krijgt voor oude mobiele telefoon.  Lees verder hoe wel snel de waarde beste deal vind voor jouw telefoon.

 

Hoe vind ik nu beste deal voor mijn telefoon?

Geen stress als je merk of de waarde van jouw exacte model niet staat aangegeven.  Kijk gewoon naar een willekeurige ander merk en/of model. Want zo kan je achter welke opkopers het meest geld bieden en de gunstigste voorwaarden hanteren.  Zo vind je razendsnel de beste deal vinden voor jouw telefoon!

Meest gebruikte smartphone merken

Wij hebben er voor gekozen de verkoopwaarde en betreffende opkopers in Nederland met elkaar te vergelijken. Wel is hierbij de focus gelegd op de verkoopwaarde van de meest gebruikte smartphone merken in Nederland. Op dit moment zijn met afstand Samsung Galaxy en Apple iPhone.

 

Verhoudingen tussen opkopers zijn gelijk bij andere merken

Wij adviseren dan te kijken dan naar een willekeurig model van Samsung Galaxy. De verhoudingen tussen de verschillende opkopers zullen over het algemeen ook voor jouw merk en model gelden. Uiteraard kan je dan NIET zien wat de verwachte verkoopwaarde zal worden. Wel heb je nu inzicht in de verschillen tussen de verkoopwaarde die de opkopers bij een willekeurige Samsung Galaxy uit te betalen. Deze verhoudingen tussen de opkopers blijken nagenoeg gelijk zijn bij andere merken. Kortom bied opkoper X het dubbele dan opkoper Y bij een Samsung Galaxy S5 dan is in de regel ook van toepassing bij een andere merk en model dat niet te vinden is op watismijntelefoonwaard.

 

Alle voorwaarden voor één oogopslag  vergelijken

Daarbij krijg je ook in één oogopslag inzicht in verkoop voorwaarden die opkopers bij elke deal hanteren. Dit is uiteraard ook unieke en belangrijke vergelijkingsinformatie die ook jou hebt aan de beste deal bij de verkoop van je telefoon.