Veel gestelde vragen - Wat is jouw telefoon waard?
21482
page-template-default,page,page-id-21482,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.2.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
VEEL GESTELDE VRAGEN

In de meeste gevallen is het te vinden onder de batterij van het toestel. Helaas zijn er tegenwoordig ook toestellen waarbij het niet mogelijk is deze open te maken.
U bent zelf verantwoordelijk voor het verwijderen van persoonlijke data. In de meeste telefoons vind u bij de instellingen de optie om de telefoon terug te zetten naar fabrieksinstellingen, maar dit verwijdert niet altijd alle data.
Op de eerste plaats wordt er gekeken of het mogelijk is de telefoon te repareren en eventueel te hergebruiken. Is dit niet mogelijk dan wordt de telefoon op professionele wijze gerecycled.
Op het moment dat ze de mobiel ontvangen hebben sturen ze een email. Hiermee houden ze je op de hoogte van de status van je telefoon.
Er zit geen limiet aan het aantal telefoons dat je kan verkopen.
Neem contact op met de klantenservice van het betreffende bedrijf waar u uw telefoon hebt verkocht.
De websites worden dagelijks up to date gehouden, maar mocht het toch voorkomen dat uw toestel er niet tussen staat kan er altijd gemaild worden naar het betreffende bedrijf en dan wordt er een prijs samengesteld.
Ga naar onze hoe werkt het pagina daar word het stap voor stap uitgelegd.
De uitbetalingen hiervan zullen altijd plaatsvinden via rekening.
Natuurlijk kan deze nog steeds opgestuurd worden. Sommige bedrijven hanteren hiervoor vaste prijzen. Maar er zijn ook aanbieders die elke telefoon individueel prijzen.
Hiervoor moet u contact opnemen met de klantenservice van het bedrijf van de aanbieder.