Wie koopt je telefoon? - Wat is jouw telefoon waard?
21964
page-template-default,page,page-id-21964,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.2.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
De Opkopers

rebuy

Deze opkoper is die wij van harte aan te raden. Omdat reBuy snel is met je geld overmaken. De verkoop kun je nog annuleren en reBuy is op een normaal Nederlands netnummer telefonische beschikbaar  -dus betrouwbaar.  De verzending is gratis en reBuy werken gewoon met PostNL. Ook je verzending is tot 500 euro verzekerd. Naast mobiele telefoons kopen zij ook gameconsoles, koptelefoons en meer. Kortom wacht niet langer en verkoop je telfoon aan reBuy!

https://cash4mobile.com

Cash 4Mobile was in handen van ProAssist. Sinds 12 oktober 2016 is ProAssist overgenomen door Brand New Service. Of dit de ook reden is waarom er via cash4mobile.com geen mobiele telefoons worden opgekocht is bij een ons onbekend. Brand New Service richt zich nog enkel op de zakelijke markt. Indien Cash 4Mobile weer mobiele telefoons gaat opkopen zijn de voorwaarden bij ons wel bekend. Deze zijn dan ook te vinden op pagina’s waarbij wij de beste verkoop deals voor je mobiel vergelijken. Cash 4Mobile koopt op het moment geen telefoons. Indien dit zo blijft zullen wij in de toekomst Cash 4Mobile niet meer vergelijken met andere opkopers en verwijderen van watismijntelefoonwaard.nl

envirofone

Envirofone is een opkoper die vanuit het VK ook actief is op de Nederlandse markt. Wij raden de Envirofone aan zeker aan omdat zij veel verschillende telefoon modellen en merken opkopen. Daarbij is het verzenden van je telefoon verzekerd tot £50 en zijn de portokosten gratis. Ook ontvang jij supersnel je geld namelijk binnen 1 werkdag. Kortom wil je snel en veilig je telefoon maar verkoop je geen Apple of Samsung dan biedt Envirofone jou de beste deals.

gsmloket

De website gsmloket.nl is handen van Ecowvaves. gsmloket.nl is een opkoper die wij van harte aan raden om je telefoon aan te vekopen. Omdat zij; de hoge vergoeding uitkeren bij de verkoop van je telefoon.  Zij zijn supersnel want binnen 24 uur maken zij je geld over.  Zij kopen 87 merken op en de verzending maarliefst tot 500 euro verzekerd -indien gebruikt gemaakt van Kiala.

recyclemichael

Recycle Micheal koopt niet alle merken en modellen op. Daarentegen kopen zijn wel elektronica op zoals laptops, camera, navigatieapparatuur etc. Over het algemeen wordt er binnen 2 werkdagen uitbetaalt nadat je telefoon hebt verkocht. Veder biedt je terugkoop garantie voor als je onverhoopt toch je telefoon terug wilt hebben. Je kan je telefoon gratis verzenden -indien je gebruikt maakt van Kiala.

Vodafone Inruildeals

Het is mogelijk om je telefoon te verkopen aan via vodafone.inruildeals.nl ook als geen klant bent Vodafone. Overigens handelt Brightstar de verkoop van je telefoon af. Brightstar is grootste distributeur van mobiele telefoons ter wereld. Daar steekt echter vergoeding die bieden bij de verkoop van je telefoon schraal bij af. Ook zijn condities niet de beste zo wordt binnen 14 dagen uitbetaalt. De verzendkosten zijn voor eigen rekening en risico bij de verkoop van telefoon. Wel is het mogelijk om je toestel in de Vodafone dan wel Belcompany winkels te verkopen.

zonzoo

Zonzoo biedt niet de beste condities bij de verkoop van je mobiele telefoon. Wel bieden zij een relatief hoge vergoeding bij de hing-end telefoons. Zonzoo betaalt binnen 15 dagen. De verkoop annuleren is niet mogelijk en de verzending van je telefoon is voor eigen risico en rekening.

geld voor je mobiel

Geld voor mobiel biedt hoge bedragen voor je mobiel telefoon. Zijn kopen veel relatief veel merken daarentegen kopen zij lang niet alle modellen. Als je telefoon hebt weet te verkopen aan geld voor mobiel dan staat je geld wel binnen 48uur op je bankrekening.

SOBBY

Sobby koopt enkel Apple iPhone op. Naast telefoons kopen zij ook Macbooks en iPads op. Sobby is richt zich voornamelijk op Apple producten. Kortom heb je een ander merk te koop kijk dan verder. Wel zijn ze bij Sobby snel met betalen, binnen één dag na ontvangt. Ook is het mogelijk om verkoop van je iPhone bij nader inzien kosteloos af te blazen. En de verzending van is verzekerd tot 500 euro.

switch your mobile

De website van switch your mobile overzichtelijk. Wat de verkoop een stuk relaxter maakt. Als dit doet kan je geld binnen twee dagen verwachten. Daarbij is het mogelijk om te verkoop van je telefoon terug te komen echter kost je dit wel 22 euro. Het verzenden is voor eigen rekening en risico. Verder biedt over het algemeen serieus  geld voor je telefoon.

levergsmin

De website levergsmin.nl is in handen van ReCell. Indien je telefoon verkoopt via deze website  zal jij je geld binnen 14 dagen ontvangen. Duurt best lang dus. Onverhoopt van de verkoop afzien is mogelijk echter dien je wel dan verzendkosten dan te betalen. Verder is de verzenden van je toestel verzekerd tot 500 euro .

verkoop je telefoon

De website verkoopjetelefoon.nl is ook in handen van ReCell zoals levergsmin.nl. Voor de oplettende bezoeker kan het opgevallen zijn dat de vergoedingen dan ook exact te hetzelfde zijn en de conditities van de verkoop.

webuyit-nl

Bij webuyit.nl koopt bijna alles op wat nog enige waarde heeft. Dus ook mobiele telefoons. Enerzijds zijn ze relatief snel met betalen, namelijk binnen 2 dagen. Anderzijds is verkoop onverhoopt van je verkoop afzien onmogelijk. Daarbij is verzending voor eigen rekening en risico.